Betingelser og vilkar

Politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger

Velkommen til EPOCH Traumwiesen GmbHs meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. EPOCH Traumwiesen GmbH respekterer dit ret til privatliv og engagerer sig i beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger informerer dig om, hvordan vi passer på dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside (uanset hvorfra du besøger den) og informerer dig om dine rettigheder til privatliv, og hvordan loven beskytter dig.

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger afgives i et lagdelt format, så du kan klikke igennem til særlige dele, som det fremgår nedenfor. Brug endelig også Ordlisten for at forstå nogle af begreberne, som anvendes i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.

1. [VIGTIGE OPLYSNINGER OG HVEM VI ER]
2. [DE OPLYSNINGER VI INDSAMLER OM DIG]
3. [SÅDAN INDSAMLES DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER]
4. [SÅDAN BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER]
5. [VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER]
6. [INTERNATIONALE OVERFØRSLER]
7. [DATASIKKERHED]
8. [OPBEVARING AF OPLYSNINGER]
9. [DINE RETTIGHEDER I HENHOLD TIL LOVGIVNINGEN]
10. [ORDLISTE]

1. Vigtige oplysninger og hvem vi er

Vi må indsamle og behandle følgende data om dig:

Formålet med denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger har til formål at informere dig om, hvordan EPOCH Traumwiesen GmbH indsamler og behandler dine personoplysninger via din brug af denne hjemmeside, herunder data som du stiller til rådighed via denne hjemmeside, når du ønsker medlemskab af vores fanklub eller at abonnere på vores nyhedsbrev, købe et produkt eller deltage i en konkurrence.

Det er vigtigt, at du læser denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger sammen med alle andre meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger eller tilsvarende, som vi måtte stille til rådighed i specifikke tilfælde, når vi indsamler eller behandler personlige oplysninger om dig, så du fuldt ud er klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine oplysninger. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger er et tillæg til andre meddelelser og tager ikke forrang i forhold til disse.

Dataansvarlig

EPOCH Traumwiesen GmbH af tr. 27, 90429 Nürnberg er dataansvarlig for din personoplysninger (kollektivt refereret til som Virksomheden, ”vi”, ”os” eller ”vores” i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger).

Vi har udnævnt en databeskyttelsesansvarlig (data protection officer, DPO), som er ansvarlig for spørgsmål, der relaterer til denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har nogen spørgsmål om denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, herunder forespørgsler om udøvelse af dine juridiske rettigheder i henhold til lovgivningen, er du velkommen til at kontakte den databeskyttelsesansvarlige.

Kontaktoplysninger

Dette er kontaktoplysningerne for vores databeskyttelsesansvarlige:datenschutz@epoch-traumwiesen.de:

I henhold til artikel 77 i den generelle forordning om databeskyttelse har du til enhver tid ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden i dit bopælsland, om behandlingen af personoplysninger, hvis du finder, at de har været genstand for en ulovlig behandling.

Den tilsynsmyndighed, der er ansvarlig for os, er
delstaten Bayerns datatilsyn (BayLDA)
Promenade 18
91522 Ansbach
Telefon: +49 (0) 981 180093-0
Telefax: +49 (0) 981 180093-800
E-Mail:poststelle@lda.bayern.de

Her kan du se en oversigt over tilsynsmyndigheder i EU’s medlemslande:https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_da

Vi sætter dog pris på, at få en chance for at håndtere dine bekynringer, inden du kontakter tilsynsmyndigheden, så kontakt os venligst som den første instans.

Ændringer i meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger og din pligt til at meddele os om ændringer

Denne version er sidst opdateret den [24/02/2021] og tidligere versioner kan blive tilsendt ved at kontakte os.
Det er vigtigt, at de personlige oplysninger, vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Hold os venligst informeret, hvis der opstår ændringer i dine personoplysninger mens du har en relation til os.

Links til tredjeparter

Denne hjemmeside kan indeholde links til hjemmesider for tredjeparter, plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller etablerer disse forbindelser, kan det være, at du giver tredjeparter tilladelse til at indsamle eller dele oplysninger om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartshjemmesider og er ikke ansvarlige for deres meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at læse meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger på alle de hjemmesider, de besøger.

2. De oplysninger vi indsamler om dig

Personlige oplysninger eller personoplysninger er oplysninger om en person, som gør, at denne person kan identificeres. De omfatter ikke oplysninger, hvor identiteten er fjernet (anonyme oplysninger). Vi kan indsamle, anvende, gemme og overføre forskellige typer af personoplysninger om dig, som vi har grupperet som følger:

  • Identitetsoplysninger omfatter fornavn, efternavn, brugernavn eller tilsvarende identifikator, køn og fødselsdato.
  • Kontaktoplysninger omfatter fakturaadresse, leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnumre.
  • Finansielle oplysninger omfatter bankkonto og betalingskortoplysninger.
  • Transaktionsoplysninger omfatter yderligere oplysninger om betalinger til og fra dig og andre oplysninger om produkter og ydelser, som du har købt hos os.
  • Interaktionsoplysninger omfatter dine meddelelser og forespørgsler til os og din interaktion med vores sociale medier, som drives af selskaber i vores koncern.
  • Tekniske oplysninger omfatter IP-adresse, dit login, browsertype og -version, tidszone og placering, typer og versioner af plug-ins til browser, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til denne hjemmeside.
  • Profiloplysninger omfatter dit brugernavn og password, køb eller ordrer foretaget af dig, dine interesser, præferencer, feedback og svar på undersøgelser.
  • Brugsoplysninger omfatter oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside, produkter og ydelser.
  • Markedførings- og kommunikationsoplysninger omfatter dine præferencer for modtagelse af marketing fra os og vores tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.

Vi indsamler, bruger og deler aggregerede data som statistiske eller demografiske oplysninger til enhvert formål. Aggregerede data kan afledes af din personoplysninger, men betragtes ikke som personoplysninger i lovgivningens forstand, eftersom disse oplysninger ikke direkte eller indirekte afslører din identitet. Vi kan f.eks. aggregere dine brugsoplysninger for at beregne, hvor stor en procentdel af brugerne, der benytter en bestemt funktion på hjemmesiden. Hvis vi derimod kombinerer og forbinder aggregerede data med din personoplysninger, så de direkte eller indirekte kan anvendes til at identificere dig, behandler vi de sammenlagte oplysninger som personoplysninger, som skal anvendes i henhold til denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personoplysninger om dig (det omfatter oplysninger om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisning, kønsliv, seksuel orientering, politiske holdninger, medlemskabs af en fagforening, oplysninger om din sundhed eller genetiske og biometriske data). Vi indsamler heller ikke oplysninger om domfældelser eller lovovertrædelser.

Hvis du ikke opgiver personoplysninger

Når vi er forpligtet i henhold til lovgivningen eller i henhold til en aftale, vi har indgået med dig, og du undlader at opgive oplysninger, når du bliver anmodet om det, kan vi muligvis ikke efterleve den aftale, som vi har eller forsøger at etablere med dig (f.eks. at levere produkter eller ydelser til dig). I et sådant tilfælde kan vi være tvunget til at afbestille et produkt eller ydelse, som du får hos os, men vi vil i så fald orientere dig hvis det er tilfældet.

3. Sådan indsamles dine personlysninger

Vi anvender forskellige metoder til at indsamle oplysninger fra og om dig, herunder:
Direkte interaktion. Du kan give din identitet, kontaktoplysninger og finansielle oplysninger ved at udfylde blanketter eller ved at korrespondere med os pr. post, telefon e-mail eller på anden vis. Dette omfatter personoplysninger, som du leverer, når du:

  • anmoder om vores produkter eller ydelser;
  • opretter en konto på vores hjemmeside eller bliver medlem af vores fanklubben;
  • tegner abonnement på vores ydelser eller publikationer;
  • anmoder om at få tilsendt marketing;
  • deltager i konkurrence, reklame eller undersøgelse; eller
  • giver os feedback.

Automatiserede teknologier eller interaktion. Når du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, browserhandlinger og -mønstre. Vi indsamler personoplysninger ved brug af cookies, server log og lignende teknologier.

Server logfiler

Hvis du udelukkende bruger hjemmesiden med henblik på indsamling af oplysninger, det vil sige, hvis du ikke registrerer dig hos os eller forsyner os med oplysninger på en eller anden måde, vil vi kun indsamle de personoplysninger, som din browser videresender til vores server. Hvis du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger:

  • Navn på client host eller besøgerens IP-adresse
  • Browsertype og operativsystem, der anvendes
  • Dato og tidspunkt for anmodning
  • Første linje i anmodningen ...
  • HTTP-statuskode
  • Størrelse på HTTP-responsen
  • Hjemmesiden, hvorfra anmodningen stammede

Lovgrundlaget for behandling af oplysninger er vores legitime interesse i henhold til artikel 6 (1) (f) i den generelle forordning om databeskyttelse efter som behandling teknisk er nødvendig for at vise vores hjemmeside, sikre dens stabilitet og sikkerhed og levere en god brugeroplevelse til dig.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som vores hjemmeside sender til dit terminaludstyr med henblik på at føre visse optegnelser. Ved brug af cookies:

  1. Dit terminaludstyr (f.eks. browsere) husker din præferencer (f.eks. det anvendte sprog) og aktiviteter (f.eks. loginstatus, antal varer i kurven osv.) på vores hjemmeside, sådan at vi kan levere en personaliseret og bedre brugeroplevelse på vores hjemmeside (essentielle cookies);
  2. Vi holder styr på din interaktion med vores hjemmeside, hvilket giver også brugbare og vigtige oplysninger med henblik på at forbedre vores hjemmeside (resultatcookies); og
  3. baseret på dit samtykke holder vores partnere fra Adtech styr på dine browseroplysninger på hele internettet, sådan at vi kan levere personaliseret reklame, som mere sandsynligt vil være interessant for dig (reklamecookies).

Cookies identificerer dit terminaludstyr, typisk din browser, men de kan ikke identificere din personlige identitet. Du kan vælge, om du vil give tilladelse til, at vi eller vores tredjeparter (vores partnere fra Adtech) at installere resultatcookies og reklamecookies. Når vi anvender cookies med henblik på at personalisere vores reklamer eller analyserer webtilgang, vil vi anmode dig om forudgående samtykke til dette. Vi kan også finde tekniske data om dig, når du besøger andre hjemmesider, som bruger vores cookies.

For flere oplysninger om hvordan du kan ændre dine cookieindstillinger, herunder at tilbagekalde samtykke, skal du besøge vores side for cookieindstillinger via linket i bunden af hver enkelt webside.

Vi installerer ikke og bruger ikke cookies med henblik på reklame eller analyse af webtilgang for brugere, der er under 16. For at efterleve denne politik anmoder vi dig om at bekræfte, at du er 16 år eller ældre, når vi modtager dit samtykke til vores installeringscookies med henblik på dette.

Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi kan modtage personoplysninger om dig fra forskellige tredjeparter som angivet nedenfor:

  • Tekniske data fra følgende parter:
    • analyseleverandører;
    • reklameagenturer; og
    • informationssøgningsleverandører.
  • Kontakt-, finansielle og tekniske oplysninger fra leverandører af tekniske, betalings- og leveringsydelser.
  • Identitets- og kontaktdata fra datamæglere eller aggregatorer.

4. Sådan bruger vi dine personoplysninger og lovgrundlag

Vi bruger kun dine personoplysninger, når det er tilladt af lovgivningen. Som oftest vil vi bruge din personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Hvor du har givet samtykke til at vi behandler din personoplysninger iht. Artikel 6 (1)(a) i den generelle forordning om databeskyttelse. Det sker typisk, når vi sender dig markedskommunikation eller når vi bruger cookies på denne hjemmeside med henblik på reklame, analyse eller andre formål, der strengt set ikke er nødvendige for, at vi kan levere de ydelser, som du har efterspurgt. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til markedsføring tilbage ved at ændre dine cookieindstillinger eller kontakte os.
  • Når vi skal opfylde den aftale, som vi er ved at indgå med dig eller har indgået med dig iht. artikel 6 (1)(b) i den generelle forordning om databeskyttelse.
  • Når det er nødvendigt af hensyn til vores legitime interesser (eller interesser, der tilhører en tredjepart) og dine interesser og fundamentale rettigheder ikke overstiger disse interesser iht. artikel 6 (1)(f) i den generelle forordning om databeskyttelse.
  • Hvor vi skal overholde et lovgivningsmæssige krav eller øvrige myndighedskrav iht. artikel 6 (1) (c) i den generelle forordning om databeskyttelse.

Formål hvor vi vil anvende dine personoplysninger

Vi har angivet nedenfor, i tabelform, en beskrivelse af alle de måder, som vi planlægger at bruge din personoplysninger på, og hvilket lovgrundlag vi henviser til for at kunne gøre dette. Vi har også fastslået, hvad vores legitime interesser er, hvis det er relevant.

Bemærk at vi kan behandle din personoplysninger på baggrund af flere lovgrundlag afhængigt af det specifikke formål, som vi anvender dine personoplysninger til. kontakte os venligst, hvis du har brug for oplysninger om de specifikke lovgrundlag, som vi baserer os på, for at behandle dine personoplysninger, hvor der er angivet mere end et grundlag i tabellen nedenfor.


Formål/aktivitet Datatype Lovgrundlag for behandling, herunder basis for legitim interesse
At registrere dig som ny kunde eller medlem af fanklubben. (a) Identitet
(b) Kontakt
Udførelse af en aftale med dig
At behandle og levere din ordre, herunder:
(a) Behandle betalinger, gebyrer og afgifter
(b) Modtage og indkræve penge, som vi har tilgode
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Finansiel
(d) Transaktion
(e) Markedsføring og kommunikation
(a) Udføre en aftale med dig
(b) Nødvendig af hensyn til vores legitime interesser (for at indkræve penge, som vi har til gode)
For at håndtere vores forhold til dig, som omfatter:
(a) At oplyse dig om ændringer i vores betingelser eller personop-lysningspolitik
(b) At bede dig om at give en anmeldelse eller deltage i en un-dersøgelse
(a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Markedsføring og kommunikation
(a) Udføre en aftale med dig
(b) Nødvendig for at overholde et lovkrav
(c) Nødvendig af hensyn til vores legitime
interesser (for at holde vores optegnelser ajour og undersøge, hvordan kunder bruger vores produkter/ydelser)
For at gøre dig i stand til at del-tage i en lodtrækning, konkurren-ce eller udfylde en undersøgelse (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Brug
(e) Markedsføring og kommunikation
(a) Udførelse af en aftale med dig
(d) Nødvendig af hensyn til vores legitime interesser (at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/ydelser, at udvikle disse og gro vores virksomhed
For at administrere og beskytte vores virksomhed og denne hjem-meside (herunder problemløsning, dataanalyse, testning, systemved-ligholdelse, support, rapportering og datahosting) (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(a) Nødvendig af hensyn til vores legitime interesser (for at kunne varetage vores virksomhed, levering af admi-nistrative- og IT-ydelser, netværkssikkerhed, for at hindre bedrageri og i forbindelse med reorganisering eller omstruk-turing af virksomheden eller koncernen)
(b) Nødvendigt for at overholde et lovkrav
For at kunne levere relevant hjemmesideindhold og reklamer til dig og måle eller forstå effek-ten af de reklamer, vi leverer til dig (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Profil
(d) Brug
(e) Markedsføring og kommunikation
(f) Teknisk
Dit samtykke
At bruge dataanalyse for at for-bedre vores hjemmeside, produkter/ydekser, markedsføring, kundeforhold og -oplevelser (a) Teknisk
(b) Brug
Dit samtykke
At give forslag eller anbefalinger til dig om produkter eller ydelser, som kan være af interesse for dig (a) Identitet
(b) Kontakt
(c) Teknisk
(d) Brug
(e) Profil
Dit samtykke
For at facilitere din interaktion med os på sociale medier, f.eks. Twitter, Facebook, Instagram (a) Identitet
(b) Interaktion
Nødvendig af hensyn til vores legitime interesser (for at modtage dit feedback i forhold til vores aktiviteter og for at facilitere kommunikation med dig)

Markedsføring og reklame

Vi anvender identitets-, kontakt-, tekniske, brugs- eller profiloplysninger for at skabe en vurdering af, hvad vi tror, du ønsker eller har brug for, eller hvad der kan være interessant for dig. Det er sådan vi beslutter hvilke produkter, ydelser og tilbud, som kan være relevante for dig (vi kalder dette markedsføring).

Du vil modtage markedsføringskommunikation fra os, hvis du har anmodet om oplysninger fra os eller har indkøbt produkter eller ydelser hos os, eller hvis du har givet os oplysninger om dig, når du har deltaget i en konkurrence, eller tilmeldt dig en reklamekampagne.
I disse tilfælde beder vi om dit samtykke til, at vi bruger dine personoplysninger til disse formål.

Tredjepartsmarkedsføring

Vi vil sørge for at få et udtrykkeligt ekstra samtykke, inden vi deler dine personoplysninger med virksomheder uden for Epoch-koncernen med henblik på marketing.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid anmode os eller tredjeparter om at ophøre med at sende markedsføringsmeddelelser ved at logge ind på vores hjemmeside og afkrydse eller fjerne kryds fra relevante felter med henblik på at tilpasse din præferencer vedrørende markedsføring eller ved at følge de relevante links på alle markedsføringsmeddelelser, der sendes til dig, eller ved at kontakte os når som helst.

Når du trækker dit samtykke til at modtage disse markedsføringsmeddelelser tilbage, vil dette ikke gælde for personoplysninger, som er leveret til os som resultat af køb af produkter eller ydelser, erfaring med produkter eller ydelser eller andre transaktioner.

Ændret formål

Vi vil kun bruge dine personoplysninger med henblik på de formål, som de er indsamlet til, indtil vi velovervejet når til den opfattelse, at vi har brug for at anvende dem til andre formål, og at dette formål er forenelig med det originale formål. Hvis du ønsker en forklaring på, hvordan behandlingen med henblik på det nye formål stemmer overens med det oprindelige formål, bør du venligst kontakte os

Hvis vi har behov for at bruge dine personoplysninger til et ikke-relateret formål, vil vi dog kontakte og forklare lovgrundlaget, der gør os i stand til at gøre dette. Bemærk venligst, at vi kan behandle dine personoplysninger uden din viden herom eller dit samtykke hertil, i henhold til ovennævnte regler, hvor dette kræves eller er tilladt i henhold til lovgivningen.

5. Videregivelse og overførsler af dine personoplysninger til tredjepart

Vi sælger ikke, og vi vil heller ikke sælge, nogle af dine personoplysninger til tredjepart - herunder dit navn, adresse, e-mailadresse eller kreditkortsoplysninger. Vi deler dog dine oplysninger med følgende kategorier af virksomheder som en essentiel del af at kunne levere vores ydelser til dig, som det fremgår af denne meddelelse.

For opfyldelse af en kontrakt, der er indgået med dig eller som gennemførelse af foranstaltninger, der træffes forud for indgåelse af en kontrakt i henhold til artikel 6 (1) (b) i den generelle forordning om databeskyttelse eller vores legitime interesse i henhold til artikel 6 (1) (f) i den generelle forordning om databeskyttelse:

  • Virksomheden inden for EPOCH-KONCERNEN, eftersom forskellige dele af vores koncern i visse tilfælde har ansvar for forskellige aktiviteter (f.eks. finans og lagerstyring).
  • Virksomheder, der udfører opgaver for at få dit køb bragt til dig, som f.eks. leverandører af betalingsydelser, lageroperatører, emballeringsvirksomheder og leveringsvirksomheder.
  • Serviceleverandører, der agerer som behandlere baseret i Japan og Den Europæiske Union, som leverer IT- og systemadministrationsydelser.
  • Professionelle rådgivere, der fungerer som behandlere eller fælles dataansvarlige, herunder advokater, banker, revisorer og forsikringsgivere baseret i Japan og Den Europæiske Union, som leverer rådgivning, bankydelser, juridiske rådgivning, forsikrings- eller revisionsydelser.
  • Relevante offentlige myndigheder, f.eks. vedrørende skat, told, regulering, undersøgelse, retsvæsen osv, som vi i visse tilfælde er forpligtet til at levere personoplysninger til, i henhold til juridiske forpligtelser, som vi er underlagt.

Vi vil dog kun videregive dine personoplysninger til partnere, som har fået i opdrag af os at levere reklameydelser eller webanalyse, såfremt du har givet forudgående samtykke.
Vi kræver af alle tredjeparter, at de skal respektere sikkerheden for dine personoplysninger og behandle disse i henhold til lovgivningen. Vi tillader ikke, at vores tredjepartsleverandører bruger dine personoplysninger for til egne formål, og tillader kun, at de behandler dine personoplysninger i forhold til angivne formål og i henhold til vores anvisning.

6. Internationale overførsler

Når vi videregiver eller deler dine personoplysninger med de enheder, som er anført ovenfor (5) kan betyde, at dine oplysninger overføres til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Når vi overfører dine personoplysninger ud af EØS, sikrer vi, at der tilbydes en tilsvarende grad af beskyttelse ved at sikre, at mindst en af følgende sikkerhedsforanstaltninger er implementeret:

  1. Vi overfører kun dine personoplysninger til lande, som af Europa-Kommissionen vurderes at tilbyde et strækkeligt niveau af beskyttelse for personoplysninger. For yderligere oplysninger, se Europa-Kommissionen: Tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i lande uden for EU.
  2. Når vi benytter os af visse serviceleverandører, kan vi anvende specifikke kontrakter, der er godkendt af Europa-Kommissionen, som giver personoplysninger den samme beskyttelse, som de har i Europa. For yderligere oplysninger, se Europa-Kommissionen: Modelkontrakter for overførsel af personoplysninger til tredjelande.

kontakte os venligst, hvis du ønsker yderligere oplysninger om den specifikke mekanisme, som vi anvender, når vi overfører din personoplysninger ud af EØS.

7. Datasikkerhed

Vi har etableret passende sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at hindre, at din personoplysninger forsvinder ved uheld, anvendes eller tilgås på uautoriseret vis, ændres eller offentliggøres. Derudover begrænser vi adgangen til din personoplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som af hensyn til virksomheden har brug for kendskab til disse. De vil kun behandle dine personoplysninger i henhold til vores instruktioner, og de er underlagt et krav om fortrolighed.

Vi har fastsat procedurer, der tager sig af mistænkte brud på reglerne om personoplysninger, og vi informerer dig og den relevante tilsynsmyndighed om et brud, når vi i henhold til lovgivningen er forpligtet til at gøre dette.

8. Opbevaring af oplysninger

Hvor længe vil I bruge mine personoplysninger?

Vi beholder kun din personoplysninger så længe, som det er nødvendigt for at opfylde de formål vi har samlet dem for, herunder at overholde lovgivningsmæssige krav eller krav til revision eller regnskabsaflæggelse.

For at fastsætte en passende periode, som personoplysninger bør gemmes, ser vi på personoplysningernes mængde, karakter og følsomhed, den potentielle risiko for skade på grund af uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, formålet for hvilket dine data behandles og hvorvidt vi kan opnå disse formål ad andre veje og de relevante lovgivningsmæssige krav.

I henhold til lovgivningen skal vi opbevare grundlæggende oplysninger om vores kunder (herunder kontrakt-, identitets-, finansielle og transaktionsoplysninger) i seks år, efter at de i henhold til skattereglerne ophører med at være kunder. I visse tilfælde kan du bede os om at slette dine oplysninger:se [Anmod om sletning] nedenfor for yderligere oplysninger. I visse tilfælde anonymiserer vi din personoplysninger (så de ikke længere kan forbindes til dig) med henblik på anvendelse til statistik eller forskning, hvorefter vi kan bruge disse oplysninger uendeligt uden yderligere meddelelse til dig.

9. Dine rettigheder i henhold til lovgivningen

I visse tilfælde har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhold til dine personoplysninger. Klik venligst på linkene nedenfor for at få mere at vide om disse rettigheder:

  1. [Anmod om adgang til dine personoplysninger].
  2. [Anmod om rettelse af dine personoplysninger].
  3. [Anmod om sletning af dine personoplysninger].
  4. [Indsigelse mod behandling af dine personoplysninger].
  5. [Anmod om begrænsning i behandlingen af dine personoplysninger].
  6. [Anmod om overførsel af dine personoplysninger].
  7. [Retten til at trække samtykke tilbage].

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af de rettigheder, der er angivet ovenfor, venligst kontakt os.

Der opkræves sædvanligvis intet gebyr

Du skal ikke betale gebyr for at tilgå dine personoplysninger (eller for at udøve andre af rettighederne). Vi kan dog debitere et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentager sig eller er overdreven. Vi kan også undlade at efterkomme din anmodning i disse tilfælde.

Hvad vi kan have brug for fra dig

Vi kan have brug for særlige oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre, at du har ret til at tilgå dine personoplysninger (eller til at udøve andre af dine rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning med henblik på at sikre, at personoplysninger ikke udleveres til personer, der ikke har ret til at modtage dem. Det kan også være, at vi kontakter dig for at få yderligere oplysninger i forhold til din anmodning for at opnå et hurtigere svar.

Tidsfrist for svar

Vi prøver at besvare alle legitime anmodninger i løbet af en måned. Til tider kan det tage mere end en måned, hvis den anmodning er særlig kompleks, eller du har fremsat en række anmodninger. I sådanne tilfælde vil vi informere dig og holde dig opdateret.

10. Ordliste

LOVGRUNDLAG

Legitim interesse er vores virksomheds interesse i at udføre og styre vores aktiviteter med henblik på at gøre os i stand til at give dig de bedste ydelser/produkter og den bedste og mest sikre oplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og balancerer enhver potentiel følge for dig (både positiv og negativ) og dine rettigheder, inden vi behandler din personoplysninger i forhold til vores legitime interesser. Vi anvender ikke din personoplysninger til aktiviteter, hvor vores interesser overgås af følgerne for dig (medmindre vi har samtykke fra dig eller på anden måde er forpligtet til det eller har tilladelse til det i henhold til lovgivningen). Du kan modtage yderligere oplysninger om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser i forhold til potentielle følger for dig i forhold til særskilte aktiviteter ved at kontakte os.

Opfyldelse af kontrakt betyder behandling af dine personoplysninger, når det er nødvendigt for opfyldelse af en kontrakt, hvori du er part, eller for at tage forholdsregler i henhold til anmodning fra dig, inden en sådan kontrakt er indgået.

Overholde forpligtelser i henhold til lovgivning eller regelværk betyder at behandler dine personoplysninger dér, hvor det er nødvendigt i forhold til overholdelse af et lovgivningsmæssigt eller regulatorisk krav, som vi er underlagt.

DINE RETTIGHEDER I HENHOLD TIL LOVGIVNINGEN

Du har ret til:

Anmode om adgang til din personoplysninger (almindeligvis kendt som ”anmodning om adgang fra datasubjekt”). Det gør dig i stand til at modtage en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, og at kontrollere, at vi i henhold til lovgivningen har ret til at behandle disse.

Anmode om rettelse af de personoplysninger, vi har om dig. Det gør dig i stand til at få alle ukomplette eller fejlagtige oplysninger, som vi besidder om dig, korrigeret, selvom vi kan have behov for at verificere rigtigheden af de nye oplysninger, som du leverer til os.

Anmode om sletning af dine personoplysninger. Dette gør dig i stand til at bede os om at slette eller fjerne personoplysninger, hvor der ikke findes en god årsag til, at vi fortsat behandler dem. Du har også ret til at anmode os om at slette eller fjerne dine personlige oplysninger, hvor du har haft ret til at gøre indsigelse mod behandling (se nedenfor), hvor vi ulovligt har behandlet dine data, eller hvor vi har pligt til at slette dine personlige oplysninger for at overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi ikke altid kan imødekomme din anmodning om sletning af lovgivningsmæssige hensyn, som du vil blive informeret om, såfremt dette finder anvendelse, når du indgiver din anmodning.

Indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, hvor vi baserer os på legitim interesse (eller en tredjeparts) og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse på grund af dette, eftersom du føler, at dine grundlæggende borgerrettigheder gås for nær. Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personoplysninger med henblik på direct marketing. I visse tilfælde kan vi vise, at vi har tvingende legitimt grundlag for at behandle din oplysninger, som har forrang for dine borgerrettigheder.

Anmod om begrænsning i behandlingen af dine personoplysninger. Det gør dig i stand til at bede os om at suspendere behandlingen af dine personoplysninger i følgende tilfælde: (a) Hvis du ønsker, at vi skal fastslå, om oplysningerne er korrekte; (b) hvor vores brug af oplysningerne ikke er lovlig, men du ikke ønsker, at vi skal slette dem; (c) hvor du har brug for, at vi opbevarer oplysningerne, selvom vi ikke længere er forpligtet til det, eftersom du har brug for at fastslå, udøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har gjort indsigelse mod vores brug af dine oplysninger, men vi har brug for at fastslå, om vi har legitime grunde, der nyder forrang, til at bruge dem.

Anmod om overføring af dine personoplysninger til dig selv eller en tredjepart. Vi leverer til dig, eller til en tredjepart efter dit valg, dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format. Bemærk at denne ret kun gælder automatiseret information, som du oprindeligt har givet samtykke til os til at bruge, eller hvor vi har brugt oplysningerne til at skabe en kontrakt med dig.

Tilbagekald dit samtykke når som helst, hvor vi er afhængige af samtykke for at behandle dine personoplysninger. Dette vil dog ikke have indflydelse på, hvorvidt behandlingen var lovlig, inden du trak dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan det være, at vi ikke kan levere visse produkter eller ydelser til dig. Vi vil oplyse dig om, hvorvidt dette er tilfældet, når du trækker dit samtykke tilbage.